A mozgásszervi betegségek az izmokkal, csontokkal, porcokkal kapcsolatos betegségek, amelyek nem baleset, sérülés következtében alakulnak ki. 

Mozgásszervi betegségek emberek millióinak életét keserítik meg: a nem balesetekből eredő fájdalmak népbetegségnek számítanak. Olyan kórképek sorolhatók ide, mint például az ízületi kopás, az izomfájdalom, az ízületi gyulladás. A mozgásszervi betegségek gyakrabban az idősebb embereket sújtják, tény azonban, hogy a fiatalabb korosztályban is megjelenhetnek. Blogposztunkban egy átfogó képet kívánunk nyújtani ezekről a megbetegedésekről és arról, hogy milyen hatékony módszerrel lehet felülkerekedni a fájdalmas, kellemetlen tüneteken!

 

A Safe Laser lágylézer terápia segítségével felgyorsítható az amputáció utáni sebgyógyulás és a felfekvések kezelése.

Az amputáció a testrészek, legtöbb esetben a végtagok eltávolítását jelenti. Ez egy igen drasztikus beavatkozás, vannak azonban olyan esetek, amikor sajnos nem elkerülhető. Az amputálást követő felépülés sarkalatos pontja a gyors sebgyógyulás. Ez azonban nem minden esetben zökkenőmentes, gyakran ugyanis a seb elfertőződik. A Safe Laser igen hatékony segítség a beavatkozást követő sebgyógyulás és a felfekvés kezelése során. Blogposztunkban bemutatjuk azt a kutatást, amely ezt orvosilag is igazolja!

 

Az új évben sokan fogadják meg, hogy többet fognak sportolni. Milyen edzés előtti teendőket érdemes elvégezni, hogy ne szenvedjünk sportsérülést?

Az új évbe sokan vágnak bele különféle fogadalmakkal felvértezve. Ezek közül a legnépszerűbb, hogy a mindennapjaink részévé tesszük a mozgást, a sportot. Ebben az időszakban a lelkesedéssel teli sportolni vágyók megrohamozzák az edzőtermeket vagy éppen futócipőt húznak és minden erejükkel azon vannak, hogy eleget tegyenek fogadalmuknak. Gyakran azonban mindezt átgondolatlanul teszik, aminek csúnya sportsérülés lehet a következménye. Az edzés előtti teendők fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Összegyűjtöttük, hogy mi mindenre érdemes ügyelni a biztonság érdekében!

A lágylézer kis teljesítményű lézer, amely eredményesen használható fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre és regenerálásra.  

A lágylézer már 5 évtizede tölt be fontos szerepet az orvostudományban. Hatékonysága lenyűgöző, közel 100 kórkép esetében jelenthet megoldást és támogathatja a gyógyulást. De mi is az a lágylézer? Milyen hatása van az emberi szervezetre? Blogposztunkból mindent megtudhat a lágylézer erejéről!

 

 

Nem is olyan régen Sváby András keresett fel minket, hogy érdeklődjön a lágylézer terápiáról, a Pápáról, a Safe Laser szabadalomról, a kutatásokról, és még a rengeteg-rengeteg gyógyulási történetről.

Az információkat csokorba szedte és forgatott róla egy műsort Csodatevő lézer címmel, amit itt tudnak megnézni:

 

 

 

 

A rosacea egy gyógyíthatatlan bőrbetegség, amely sok embert érint. Hogy lehet felvenni vele a harcot? Hogy lehet eredményes a rosacea kezelése? 

A rosacea a bőr egy igen kellemetlen betegsége, ami sokak életét keseríti meg. Az év bármely szakaszában tüneteket produkálhat, a téli hideg azonban jelentősen felerősítheti az arcpírt. Ez egyfelől esztétikai szempontból nem kívánatos, másfelől pedig égető, csípő érzéssel jár. Ezek összessége jelentősen rontja az elszenvedő életminőségét. Hogy lehet felvenni vele a harcot? Hogy lehet eredményes a rosacea  kezelése?

 

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Alapítványa működteti hazánk egyetlen olyan gyermekrohamkocsiját, amely alkalmas kritikus állapotú gyermekek ellátásra és szállítására. Az alapítvány fennállása óta több tízezer szülő és gyermek közös karácsonyát mentette meg áldozatos munkájával. 

Ezért úgy döntöttünk, hogy idén Őket támogatjuk!

Minden december 1-31-ig megvásárolt Safe Laser lágylézer készülék után 5000Ft-ot juttatunk el az Alapítvány számlájára. 

Nagyon hálásak vagyunk, hogy vásárlása révén Ön is segít támogatni a Gyermekmentőket! 

A Safe Laser csapata

 

 

 

  

 

 

 

 A középfülgyulladás egy tipikus gyerekbetegség, ami a felnőtteket is próbára teheti. Miért alakul ki és mik a tünetei? Hogy lehet hatékonyan kezelni?

A téli hónapok a legtöbb családban betegségekkel telnek: amint felgyógyul az egyik gyerek, már el is kapja a másik, és természetesen a sorból a szülők és a nagyszülők sem szoktak kimaradni. A fül egyik leggyakoribb betegsége a középfülgyulladás, ami a legtöbb esetben vírusos nátha szövődménye. Egy klasszikus gyerekbetegség, ami a szülőket is ledöntheti a lábukról. De mi is az a középfülgyulladás? Miért alakul ki és milyen tünetei vannak? Blogposztunkban választ adunk ezekre a kérdésekre!

 

Safe Laser: hatékony és biztonságos lézerfény-terápiás orvostechnikai eszköz, amit bárki használhat a saját otthonában.

 

A lézer sokoldalú felhasználásának egyike az orvosi alkalmazás. 1917-ben Albert Einstein fektette le a lézer tudományos alapjait, az elmúlt több mint 100 évben pedig hosszú utat járt be a technológia. Ma már akár a saját otthonunkban, biztonságosan gyógyulhatunk a lézer segítségével, köszönhetően az olyan innovatív eszközöknek, mint amilyen a Safe Laser orvostechnikai terápiás eszköz. Blogposztunkban összegyűjtöttük, hogy mit kell tudni a Safe Laserről, és miben más, mint a többi lézerterápiás eszköz.

 

A lézerfény egy valódi innováció volt az orvoslásban, a gyógyításban és a szépségiparban. Az 1960-es években hozták létre az első működő lézer eszközöket, és ekkor fedezte fel Mester Endre professzor a kis teljesítményű, vagyis lágylézerek biostimulációs hatását: azt, hogy a lézerrel megvilágított sejtek gyorsabb regenerálódásra képesek.

 

 
 
 
 
Este 6, de cégünknél senki sem siet haza, mert tudjuk, hogy Pokorny Lia jön ma hozzánk. Mikor Lia megérkezik, akkora ölelést kapunk, mintha ősidők óta barátok lennénk. Energiái bejárják a szobát, hangja hallatán azt érezzük, hogy akármeddig el tudnánk hallgatni, bármiről is mesél.
 

  

1.Talp: A talp trigger pontjai a talpboltozat mentén találhatók, különösen az ív és a sarok közötti területen. Ezek a pontok általában a lábfej fájdalmával, a sarokfájdalommal és a fasciitis plantar esetében okoznak fájdalmat.

2. Achilles-ín: A lábszár hátsó részén, az Achilles-ín közelében található trigger pontok fájdalmat okozhatnak az Achilles-ínban és a bokában. A fájdalom különösen akkor jelentkezhet, ha az Achilles-ín megerőltetésével járó tevékenységet végzik.

3. Boka: A boka külső oldalán található trigger pontok a bokafájdalmat és a bokasérüléseket okozhatják.

4. Lábszár: A lábszár belsejében található trigger pontok a sípcsont szindróma vagy a shin splints tüneteit okozhatják, amelyek fájdalmat okoznak a lábszár belső oldalán.

5. Hátulsó comb: A hátulsó comb trigger pontjai fájdalmat okozhatnak a farizomban és a hátsó combban. Ezek a pontok gyakran a hosszú ülő helyzetből eredő feszültséggel és a túlzott testmozgással kapcsolatosak.

6. Lábujjak: A lábujjak között található trigger pontok fájdalmat okozhatnak a lábujjakban és a lábujjak közötti területen. Ezek a pontok általában akkor alakulnak ki, amikor a lábujjak túl szorosan vannak egymáshoz szorítva, például magas sarkú cipőben vagy túl szűk cipőben viselve.

Fontos megjegyezni, hogy a trigger pontok fájdalma és kellemetlensége gyakran más testrészekbe is kisugározhat. Ha rendszeres vagy erős fájdalmat tapasztal a lábakban vagy más testrészeken, akkor érdemes lehet szakemberrel konzultálni a kezelés lehetőségeiről!

Amikor dr. Lang Péter ortopéd sebész, főorvos az orvosegyetemre járt még nem tanultak semmit a lágylézer terápia lehetőségeiről, gyógyító hatásáról. Ennek megfelelően alakult az első találkozása a lézeres orvoslással. Finoman fogalmazva: nem hitt benne. Lézer-szkeptikusból mára a Safe Laser készülékek tudatos alkalmazója, használója lett. A hogyanról, a tapasztalatairól és a Safe Laserben rejlő potenciálról is beszélt. 

1. oldal / 2