ELSŐ AZ EGÉSZSÉG!

Dupla segítség a mozgásszervi problémák kezelésére.
Ne hagyja, hogy egy ízületi térdkopás megkeserítse az életét. Van megoldás. 
A fájdalommentes, boldog élethez nagy segítség lehet egy Safe Laser készülék, de az SL500-as, vagy SL1800-as INFRA lézerek használata mellett fontos az egészségtudatos életmód.
Ennek jegyében most (október 31-ig) minden SL500-ast, vagy SL1800-ast vásárlót megajándékozunk egy 160 DB-os ZÖLDKAGYLÓ KAPSZULA csomaggal.
 

A lágylézer terápiát több, mint 50 éve használják eredményesen az orvostudományban. Közel 100 kórkép esetén bizonyult hatásosnak, melyet klinikai kutatások és esettanulmányok támasztanak alá.

Az infravörös (808nm-es) lézerek fénye mélyebb rétegekben nyelődik el (biológiai hatásuk akár 8-10 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használhatók mozgásszervi betegségek terápiájában is, ahol a fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentőhatásnak van jelentősége és gyorsítják az izmok, inak, ízületek gyógyulását.

A Safe Laser Technológiának köszönhetően már otthon is biztonságosan, fájdalommentesen és mellékhatások nélkül alkalmazható a lágylézer.

Ha szeretne többet tudni arról, hogy milyen mozgásszervi problémák kezelhetőek hatékonyan a Safe Laser készülékekkel, akkor kattintson ide.

 

 
 
 
Mi a glükozamin szerepe?

  • a glükozamin az izületi porc építőanyaga
  • a glükozamin elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését
  • nagy koncentrátumban van jelen az izületekben és az azt körülvevő szövetekben, porcokban

A jelenleg legjobb glükozamin forrásnak az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) kivonatát tartalmazó kapszulát tartják, amelyből a javasolt napi adag 2 db kapszula
A mozgásszervi problémáknak számos kiváltó okai is lehetnek, amelyek jelentősen rontják életminőségünket, ezért fontos mindent megtenni a megelőzés és helyreállítás érdekében. A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymázhoz, köztük sejtközti tér található, melyet támasztó szövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas (elasztikus) rostok és a glükozamin. 
Új-Zélandi őslakosok életkörülményeinek vizsgálásakor derült ki, hogy a tengerparton élő maorik körében ismeretlen a reuma. Egészen magas kort értek meg úgy, hogy izületeik mindvégig rugalmasak maradtak, szemben a szárazföld belsejében élő lakossággal. Az ok a bőséges kagyló fogyasztás.