A bőrgyógyászati betegségek kezelésében napjainkban nagy szerepe van a lágylézereknek.  Olyan bőrbetegségek is rövid időn belül gyógyíthatóvá váltak melyek eddig hosszú éveken keresztül keserítették meg a betegek életét.


 A Safe Laser nyújtotta speciális bőrgyógyászati kezelések minden korosztály számára biztonságosan, védőszemüveg használata nélkül igénybe vehetők és rendkívül hatékonyak.  

 

Felhasználás: 

  • A lézerfény gyorsítja a bőr betegségeinek – gyulladás, hiperpigmentáció, melasma,herpesz, ekcéma, övsmör, pikkelysömör – gyógyulását. Csillapítja a viszketést és a fájdalmat. 

  • Nehezen gyógyuló sebek, felfekvés, diabétesz okozta végtagfekély gyógyulását hatékonyan támogatja. A lézerterápia serkenti a fibroblasztok termelődését is, melyek szükséges építőelemei a kollagén termelésnek. A kollagén az a lényeges fehérje, mely elengedhetetlen a régi szövetek megújulásához, illetve a sérült szövetek gyógyulásához. A lézerterápia kollagén termelést fokozó hatása miatt rendkívül hatékony nyílt sebek és égési sérülések kezelésében

  • Hámsérülések, és horzsolások esetén elősegíti a szövetek regenerációját (hegmentesen).

  • Csökkenti a vágások, égési sérülések és műtétek utáni túlzott hegszövet képződést, mivel javítja a sérült terület vérellátását, elősegíti a salakanyagok hatékony eltávolítását, ezért gyorsítja a gyógyulási folyamatot. A gyorsabb gyógyulás mindig kevesebb hegszövet képződést eredményez.

  • A lágy-lézer terápia jelentősen elősegíti az új kapillárisok (parányi vérerek) képződését a sérült szövetekben. A több kapilláris több vért tud szállítani a sérült területekre, mely gyorsítja a gyógyulást és a regenerációs folyamatokat, így a sebek gyorsabban összeforrnak és a hegképződés csökken.

 

Kezelés:

  • Mindhárom készülék esetében a bőrhöz érintve (kontakt módon) kezeljük a bőrelváltozást.
  • Az adott területen (pl. lábszár,műtéti heg) pontról pontra haladva lézerezzünk.
  • Bőrproblémától függetlenül a napi használat javasolt, a pontonkénti kezelési idő 3-5 perc. (A kezelési idő függ a betegség súlyosságától. Amennyiben kérdése van, keressen minket bártan szívesen állunk rendelkezésére.)