„Nagyon sok esetben úgy működik az ember, hogy valami rögződik az emberek fejében és, ha azt nagyon elhiszik, akkor nem is gondolnak arra, hogy minden törvény a maga határain belül érvényes és olykor érdemes egy kicsit tovább tekinteni, de ez nem egy könnyű dolog.”- mondta egyszer Dr. Rózsa Károly, amikor a Safe Laser Technológia felfedezéséről beszélt.

 

Nem kell ahhoz orvosnak, fizikusnak, kutatónak, feltalálónak lenni, hogy Dr. Rózsa Károly gondolatát magunkévá téve a világra, az újdonságokra, a felfedezésekre, az alternatív megoldásokra nyitottabban éljük az életünket. Ha ez sikerül, akkor már csak egy kis lépés kell, ahhoz, hogy megértsük, miért fontos, miért hasznos, miért éri meg a családi házipatikába beszerezni egy Safe Laser készüléket. Egyszeri, de hosszútávú és nagyon gyorsan megtérülő befektetés.

 

A lágylézerek gyógyító hatását, a fájdalomcsillapítást, a gyulladáscsökkentést, a biostimulációt klinikai kutatások és több évtizedes tapasztalati eredmények bizonyítják. A Safe Laser Technológia tette lehetővé, hogy ez a XXI. századi gyógymód elérhető legyen a családi házipatikák számára is.

 

 

„Gyerekorvosi praxisban használom a Safe Laser készülékeket. Ami először meggyőzött, hogy mennyire hatékonyan lehetett használni ekcémára – magyarázta dr. Tordas Dániel, amikor arról beszélt, hogyan került kapcsolatba a Safe Laserrel. – Ráadásul a saját gyerekemnél volt egy ekcémás folt, amit előtte kenegettünk, de semmire nem múlt el és a Safe Laser hatására megszűnt. Ez elég meggyőző tapasztalat volt.

Azóta használom középfülgyulladásos eseteknél. Természetesen ezek nem klinikai szintű vizsgálatok, de a tapasztalataim jók. Kifejezetten meggyőző volt, amikor egy hólyagos égési sérülés gyógyítására használtam a Safe Laser 150-est: gyakorlatilag 3-4 nap alatt teljesen hegmentesen meggyógyult a seb.

 

Az egyik sógorom családorvos, ő artériás és vénás keringéses problémáknál, diabéteszes lábakra használta, használja eredményesen. Előfordult, hogy olyan sebeket, amiket korábban egy évig próbáltak kezelni különböző módszerekkel eredménytelenül, néhány hetes Safe Laserrel történt kezelés után szépen helyre jöttek.

 

A tapasztalatok tehát kifejezetten jók. A családon belül használtuk még az 1800-as készüléket a nagyszülők mozgásszervi panaszainak a kezelésére. Ez is olyan volt, hogy előtte hosszú ideje kezelték már, sajnos sikertelenül és a Safe Laserrel, egy kéthetes kúrával abszolút helyre jött.

 

Bátran merem ajánlani mindenkinek, mert biztonsággal használható, hatékony és mellékhatásokról nem tudunk. Ha valaki megteheti, mert azért ez egy jelentős beruházás, akkor javaslom, hogy vegyen egyet, mert a család minden tagja, a legkisebbektől a nagyszülőkig használhatja. Hihetetlen, hogy mennyi különböző problémára, elváltozásra, betegségre alkalmazható hatékonyan. Bízom benne, hogy egyre többen ismerik meg és a családi házipatikának nagyon hasznos darabja lesz.

 

Az eddigi tudományos kísérletek és az azokból készült publikációk is meggyőzőek a lágylézerek gyógyító hatásával kapcsolatban, de biztos vagyok benne, hogy a jövőben különböző klinikai kutatások eredményeinek köszönhetően még több kórképről, betegségről derül majd ki, hogy a Safe Laserrel kezelve hatékonyan gyógyítható, akár családi környezetben”- mondta dr. Tordas Dániel gyerekorvos.