Kedves Safe Laser Tulajdonos!     +1 év garancia akció 2020 október 31.-ig!

 

Az első fontos lépést már megtette az egészségesebb, fájdalommentesebb, boldogabb életéért, amikor megvette a Safe Laser készüléket. Ahhoz, hogy ebből a hosszútávú befektetéséből kihozza a maximumot a jövőben is számíthat a Safe Laser csapat támogatására. Szeretnénk Önt segíteni abban, hogy minden esetben a lehető leghatékonyabban használhassa a Safe Laser készülékét és rendszeresen értesüljön a legfrissebb kutatási eredményekről, a sikeres fejlesztések adta új lehetőségekről.

 

Tekintettel arra, hogy a Safe Laser készülékek (SL150, SL500 infra, SL1800 infra) hivatalos engedéllyel rendelkező orvostechnikai eszközök, törvényi előírás, hogy minden eladott készüléket a gyártónak regisztrálni kell. Az Ön készülékének regisztrációja (az alábbi felületen) azért is előnyös és biztonságos, mert így meggyőződhet arról, hogy valóban hivatalos viszonteladónál vásárolta és ajándékba kap plusz egy év garanciát.

 

Az "ajándék +1 év garancia" 2020 október 31.-ig visszamenőlegesen is érvényes valamennyi SL500-as, SL1800-as és 2018. március 1. után vásárolt SL150-es készülékre!

Vezetéknév*
Keresztnév*
Email cím*
Telefonszám*
Irányítószám*
Város*
Közterület neve / utca neve*
Házszám*
Születési dátum*
Készülék típusa*
A készülék gyári száma*A készüléken lévő szürke matricán található. Pl.: SN2312
Vásárlás időpontja*
Eladó neve*
Milyen céllal vásárolta a készüléket? (többet is megjelölhet)
Mozgásszervi problémákra
Fülpanaszokra
Fogászatra
Légúti gyulladásokra
Bőrproblémák
Kozmetika kezelésekre
Cukorbetegségre
Állatgyógyászatra
Egyéb területre
Küldés