Kedves Safe Laser Tulajdonos!

Az első fontos lépést már megtette az egészségesebb, fájdalommentesebb, boldogabb életért, amikor megvette  Safe Laser készülékét. Ahhoz, hogy ebből a hosszútávú befektetésből kihozza a maximumot, a jövőben is számíthat a Safe Laser csapat támogatására.

Tekintettel arra, hogy a Safe Laser készülékek (SL150, SL500 infra, SL1800 infra) hivatalos engedéllyel rendelkező orvostechnikai eszközök, törvényi előírás, hogy a gyártónak minden eladott készüléket regisztrálni kell. Az Ön készülékének regisztrációja (az alábbi felületen) azért is előnyös és biztonságos, mert így meggyőződhet arról, hogy valóban hivatalos viszonteladónál vásárolta.

 

Milyen előnyökkel jár ez a regisztráció az Ön számára?

  • Hasznos tanácsokat és gyakorlati információkat küldünk hírlevélben a Safe Laser készülékekkel és használatukkal kapcsolatban.
  • Rövid, informatív videókat teszünk elérhetővé az összeszereléstől kezdve a megfelelő használatig.
  • Regisztrált készülékeinkhez egyéni online tanácsadást biztosítunk a Safe Laser lágylézer terápiával kapcsolatban (előre egyeztetett időpontban).
  • Értesítjük a legújabb kutatásokról a lágylézer terápia orvosi felhasználásával és a szervezetre gyakorolt eredményes gyógyító hatásával kapcsolatban.

 

A készülék regisztrációt ezen a linken érheti el.