Halláscsökkenés kezelése Safe Laser-el

Édesapám (63 éves) mindennapjait hosszú évek alatt kialakult, és egyre súlyosabb halláscsökkenés gyötri.

10 hónapja kezdte használni a Safe Laser 500 Infra készüléket száloptikával. Mindkét fülét fél évig naponta 1 x 5–5 percig, az elmúlt 4 hónapban naponta kétszer 5-5 percig kezelte.

Az utóbbi időben észrevettük, hogy egyre többször lehalkítja a tv-t, hosszasan beszél telefonon, nem kérdez vissza, szól, ha hangosan beszélünk stb.

1 éve gyakorlatilag értékelhetetlen volt a műszeres vizsgálat eredménye. Most ( 2019 augusztus 23 ) a műszeres vizsgálat is egyértelműen kimutatta, hogy a hallása javult.

Aki ismeri a halláscsökkenéssel járó kellemetlenségeket,  tudja milyen életminőség javulást jelent, ha megőrizheti hallását. 

Sz. János- Gépészmérnök

 

Csecsemő ill. kisgyermekkori bőrproblémák

(Pelenka kiütés, verejtékmirigy gyulladás...)

„20 hónapos Dani babánknak nyáron ijesztően csúnya, gennyes kiütések lettek az arcán és a popsiján. A háziorvos egy szteroidos kenőcsöt írt fel, amit a gyógyszerészünkkel való beszélgetés után nem szívesen kentem volna a picire ilyen nagy kiterjedt felületeken.

Szerencsére akkor már ismertük a Safe Laser készüléket,mert otthon már többféle problémára használtuk a
családban. Gondoltam, hogy mielőtta gyógyszereskenőcsöt elkezdem alkalmazni, kipróbálom a lézeres készülékünket, mert tudtam, hogy gyulladásos bőrproblémáknál kifejezetten ajánlott.

Napi 2x használtuk a Safe Laser 150-as készüléket egy-egy felületen 3-4 percig és 2 nap után látványos javulást tapasztaltunk. Folytattuk a kezelést és kb. 1 hét alatta hólyagok, kiütések teljesen megszűntek és a sebek is hegmentesen gyógyultak.
Nagyon örültem, hogy nem kellettvégül a szteroidos kenőcsöt használni.”

P. Mónika - egy boldog anya (tanár)

 

Hallójárat gyulladás kezelése

„2 éve egy fürdőzésnél külső hallójárat gyulladást kaptam. Adtak rá antibiotikumos kezelést, fülsprayket, de hatástalannak bizonyultak. Egy éven keresztül folyt a fülem és erős fájdalmaim is voltak.

Safe Laser 150 készülékkel és száloptikával 6 hetes kezelés után minden panaszom elmúlt és teljesen meggyógyultam.

Sz. Lajos - Szállítmányozó vállalkozó

 

Gyógyszermellékhatás következtében kialakult  bőrszövet elhalás, fekélyek

„Feleségemnek genetikai alapon protein C hiánya van, ami véralvadási rendellenességeket okoz.
18 évesen fogamzásgátló szedés miattmélyvénás trombózisa lett. Ekkortól folyamatosan syncumart kelle szedjen, aminek hosszútávon szövetelhalások a melléktünetei.  

Szüléskor (1985) ismét trombózisa lett, majd tüdő-embóliaalakult ki, pedig a terhesség alattés után folyamatos heparininjekciókat kapott. 2009-ben ki nem derített, de valószínűleg gyógyszer allergiás tünetekmiatt, kiütések lettek az egész testen, de főleg a lábszáron. Ödémára hajlamos láb, a perifériás keringés sokszor elégtelen, hajszáleres bevérzések.2010-től egyre kiterjedtebb fekélyek alakultak a boka tájékán, melyek semmilyen kezeléssel nem gyógyultak.A genetikai rendellenesség miatta gyógyszereket, melyek a szövetelhalást és a többi bőrproblémát okozták nem lehetettabbahagyni.

Ekkortól jöttbe a képbe a Safe Laser 150.

A mindennapos lézerkezelés hatására néhány hét után javulásnak indultak a sebek, és kb. egy év után megszűnt minden nyílt fekély a lábon és azóta sem tértek vissza! Rengeteget javította lézer feleségem életminőségén!"

K. Antal - állaIenyésztési üzemmérnök

 

Sebgyógyítás lézerrel

„A hüvelykujj - körfűrész csatából a körfűrész került ki győztesen. Csonkig körbevágta az ujjamat, amit ügyesen körbevarrtak, hogy nem veszítsem el.  Már a kötésen keresztül elkezdtem világítani naponta2x a Safe Laser 150-nel. A rendkívül erős fájdalmat hatékonyan csökkentettea lézer és kb. 1 hónap utánmár ennyit javult az ujjam!!! A sebész nem hitta szemének :-)”

Cs. Zsolt - nyomdász

 

Degenerav kisízületi gyulladás

„50 éves múltam. Fiatal koromban 8 évig zongoráztam, amit azért kellett abbahagyni, mert az ujjaimban ízületi deformáció támadt. Mindkét kezem alkalmatlanná vált a finom mozgásokra (pl. markolás, letenyerelés, újság lapozása, varrótű megfogása...) és állandó fájdalmak jelentkeztek minden fogó mozgásnál.

Több, mint 30 év után már nem reménykedtem a gyógyulásban,amikor egy ismerősöm ajánlotta a Safe Laser készüléket. A kezemkisízüzleteit lézerrel kezeltem.
1 hónap kezelés után a fájdalom szinte teljesen megszűnt, ízületeim fellazultak, könnyebben mozognak. Erősítő tornagyakorlatom közben nagy csodálkozásomra, le tudtam tenyerelni, nem kelletta kezemet ökölbe szorítani. Ezt rengeteg fizikoterápiás kezeléssel sem lehetettelérni, a kezem mindig ugyanolyan merev maradt és a fájdalom is mindig visszatért.

A lézeres készülék használatát minden sorstársamnak ajánlom, megváltás lesz az életében!”

P. K. Annamária - vállalkozó (orvosi műszerek javítása)

 

Akut fülgyulladás kezelése

“1,5 éves kisfiunknál egy lázzal kísért megfázás során a gyerekorvosunk akut fülgyulladást állapított meg, mely 2 hetes antibiotikum- kúra után sem javult egyértelműen.A gyerekorvos fül-orr-gégészhez irányított minket. A vizsgálat során kiderült, hogy egy krónikus savósközépfülgyulladással állunk szemben, amely halláscsökkenést is eredményezett.

Mivel egy hosszú antibiotikum-kúra után kerültünk a szakorvoshoz, ennek folytatását elvetette, de nem javasolt fülfelszúrást sem. Említette ugyan egy esetleges mandulaműtét és tubus behelyezésének lehetőségét, de előtte egy gyógyszeres terápiát javasolt: antihisztamin, duzzanatcsökkentő orrspray és homeopátiás készítmények kombinációját.

Ezt a terápiát 2 hónapig alkalmaztuk, de sajnos újabb megfázások nehezítették a gyógyulást.Javulást nem tapasztaltunk, a folyadék mennyisége nem változott, a hallása sem javult.

Ekkor találkoztunk a Safe Laserrel, mint terápiás lehetőséggel.

Egy újabb felülfertőzés során kezdtük alkalnazni.10 napig használtuk a Safe Lasert, mindkét fülben 3-3 percig.A kezelést a fül-orr-gégészünk is támogatta, ő is ismeri a Safe Lasert.A kezelés utáni kontrollon az orvos megállapította, hogy a folyadék teljesen eltűnt a kisfiunk füléből és a műszeres mérések is azt mutatták, hogy a hallása majdnem tökéletes.Egy két hetes szünet után most újabb 10 napos kúrát tartunk, hogy biztosítsuk a remélhetőleg teljes gyógyulást.

Három hónap sikertelen kezelés és bizonytalanság után hihetetlen öröm számunkra, hogy ilyen gyors és látványos javulást tudtunk elérni a SafeLaserrel.”

 

Mozgásszervi rehabilitáció stroke után

„Betegem 2013-ban került a sürgősségi osztályra stroke- kal. A CT baloldali agykamrában vérzést igazolt. A neurológiai osztályon stabilizálták, de jobboldali végtagjai jelentősen gyengültek, karját nem tudta mozgatni.

Egy év rehabilitációval a jobb lába viszonylag helyrejott, de karját továbbra sem tudta használni.

2015 január 5.-én kezdtük meg a Safe Laser 500 Infrakészülékkel a kezelését, az idegpályák lefutása mentén. Azelső eredmények február közepén jelentkeztek, a beteg vállból meg tudta emelni a kezét és az ujjai is kicsit elkezdtek mozogni.A 3. hónapra ugrásszerűen felgyorsult a gyógyulása. Kezét már a feje fölé is fel tudta emelni, vastagabb dolgokat már újra meg tud fogni és az üvegnek a kupakját is le tudja csavarni a korábban béna kezével.


A Safe Laser használatával (egyéb betegségeknél is) 5 hónap alaD több sikerélményt értünk el a fizikoterápiás rendelőben, mint 28 év munkája alatt.”


H. A. Tünde - fizikoterapeuta

 

Fogászati beavatkozás után gyorsabb gyógyulás

„November közepén egy műtéttel 5db implantátumot ültettek be az alsó állkapcsomba. A műtét sikeres volt, a beavatkozást végző kezelő orvos előrejelzése szerint, a klinikán végezhető rendszeres fogászati-lézeres kezelés mellettis csak február végére, március elejére várható az implantátumok tökéletes beépülése (becsontosodása) a fogínybe.

A klinikai lézeres kezelés helyetta Safe Laser 500 Infra készüléket használtam az otthonomban, napi 2-3x 3 perc időtartamban, külsőleg, arcbőrön keresztül.  Az eredmény fantasztikus, a rehabilitációs idő az előrejelezett3-3,5 hónap helyett1,5 hónapra csökkent.  Január elején elkezdődhetett a fogak felépítése az implantátumokra. Külön könnyebbség volt, hogy a kezelésekhez nem kelletthetente többször a klinikára bejárni, várakozni... stb., hanem otthon kényelmesen, utazgatás nélkül tudtam elvégezni.

Köszönöm, hogy használhattam ezt a fantasztikus készüléket!”

W. Andrea - védőnő