Visszaküldési feltételek

 

Amennyiben a Safe Laser weboldalán vásárolt termék nem felel meg az elvárásainak, vásárlásától a termék kézhezvételétől számítva 14 napon belül elállhat.

Ha a vásárolt termék visszaküldése mellett dönt, kérjük, elállási szándékát mindenképp írásban jelezze részünkre e-mailben vagy postai úton a Safe Laser Trade Kft. aktuális, a honlapon is feltüntetett e-mail vagy levelezési címén. A bejelentéstől számítva 14 nap áll rendelkezésére a csomag visszaküldésének megkezdésére. A visszaküldeni kívánt terméket a honlapon feltüntetett aktuális címre kell eljuttatnia személyesen vagy csomagküldőszolgálaton keresztül. A visszaküldés költsége a vevőt terheli.

Amennyiben személyesen kívánja visszahozni a terméket, a vásárlás napjától számítva 14 napon belül megteheti, ez esetben szándékát nem kell előre írásban bejelentenie. Csak hiánytalan, eredeti állapotban lévő terméket áll módunkban visszavenni. A visszafizetés módja megegyezik a vásárláskori fizetési móddal.

 

Elállási/Felmondási nyilatkozat

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

 

Címzett[1]:

 

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az  alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében[2]:

 

Szerződéskötés időpontja/átvétel időpontja[3]:

 

A fogyasztó(k) neve:

 

A fogyasztó(k) címe:

 

A fogyasztó(k) aláírása (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén):

 

Kelt.:

 

 

[1] Itt szükséges a vállalkozás nevének, postai címének, és - ha van - telefonszámának, telefax-számának és elektronikus levelezési címének megjelölése.

[2] Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése.

[3] A megfelelő jelölendő.

 

 

A fogyasztó(k) aláírása (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén):

 

Kelt.: